Hem » Maja Nilsson Lindelöf – influencer och fotbollsfru

Maja Nilsson Lindelöf – influencer och fotbollsfru

by Svenska Fire

Maja Nilsson Lindelöf är en tjej som hunnit med mycket i livet, och hon är igenkänd för många olika saker. Kanske känner du igen henne som bloggare, poddare, fotbollsfru eller designer. Och nej, det finns faktiskt inte flera kända personer med namnet, utan vi pratar alla om samma person. 

Snabbfakta om Maja Nilsson Lindelöf

ÅlderFöddes 21 december 1993
Antal instagramföljare242 000 (oktober 2022)
Samarbeten och kollektionerDesignat kollektion för Gina Tricot, varit “It Girl” för L’oreal Paris och skapat sitt eget märke Lis Bonne Atelier
FamiljGift med Victor Nilsson Lindelöf, tillsammans har de två söner

Maja Nilsson Lindelöfs väg till blogg-toppen

År 2014 bodde Maja Nilsson Lindelöf, då bara Maja Nilsson, i Lissabon tillsammans med Victor Nilsson Lindelöf, en känd svensk fotbollsspelare. Där startade hon sin blogg om vardagen i Lissabon, en blogg som snabbt växte. Den fick sedan hänga med i livets alla skeden, under flytten till Manchester, det stora bröllopet med Victor och familjens utökning.

Majas bloggande blev mycket populärt med åren och i november 2021 blev det klart att hennes blogg skulle flyttas till modetidningen ELLE:s plattform. Där är hon också kvar än idag. Bloggen handlar om Majas liv i Manchester, och är en blandning av allt som händer i hennes liv. Bland annat lägger hon upp texter och bilder om:

  • Vardagens händelser
  • Resor
  • Tankar och känslor
  • Mode
  • Mat
  • Livet som mamma
  • Barnen och familjen
  • Fotbollsäventyr, som olika mästerskap

Maja Nilsson Lindelöf på instagram och annat

Det som startade med en blogg växte snabbt till mycket mer. Idag är Maja nästan mest aktiv på instagram där hon delar med sig av stort och smått från sin vardag, men hon har också gjort mycket annat. En av de saker som gett henne mycket uppmärksamhet var den podd hon hade tillsammans med Sanna Guidetti.

Podden hette “Livet på Läktaren” och mellan 2017 och 2019 släpptes det 77 avsnitt. Den handlade om tjejernas vardag som “fotbollsfruar” – helt enkelt hur det är att leva med en man som spelar fotboll på landslagsnivå. Poddkollegorna lärde nämligen känna varandra genom sina partners John Guidetti och Victor Nilsson Lindelöf som under några år spelade i det svenska herrlandslaget i fotboll tillsammans.

Något annat som Maja har uppmärksammats mycket för är hennes olika designsamarbeten. Hon har designat en kollektion för Gina Tricot, varit ansiktet utåt för Loreal Paris och varit del i många uppskattade samarbeten, bland annat med företaget Kuling. Sen har hon också startat sitt eget klädmärke Lis Bonne Atelier. Maja har dessutom varit ambassadör för UNICEF och har haft en egen bössa i Musikhjälpen under 2019 och 2020. Dessa drog tillsammans in cirka 5 miljoner kronor.

Maja Nilsson Lindelöf – bröllop, barn och hus

Maja Nilsson Lindelöf startade alltså sin blogg när hon var i Lissabon med sin fotbollsspelande pojkvän. Sedan dess har hon och dåvarande pojkvännen Victor Nilsson Lindelöf både flyttat till Manchester, gift sig och blivit mamma och pappa till två söner. Maja har därmed antagit titeln fotbollsfru, även om hon såklart är mycket mer än detta tack vare sin egen lyckade karriär som influencer.

Maja och Victor hade ett stort bröllop år 2018 som man kunde följa planeringen till på Majas blogg och instagram. Sedan har det publicerats mängder av inlägg och bloggar om bröllopet för alla intresserade läsare. Det blev verkligen en brakfest! 

Efter bröllopet har familjen Nilsson Lindelöf växt. Maja har fött två barn, sonen Ted-Louie som föddes i mars 2019 och lillebror Francis som kom till världen i oktober 2021. Deras uppväxt får man också veta mer om på bloggen, även om föräldrarna är noga med att låta barnen leva hyfsat privata liv.

Något annat som bloggläsarna har fått följa är renoveringen av det hus som paret köpte i Västerås under hösten 2020. Även detta har blivit mycket populärt bland följarna och både på bloggen och instagram finns massor av bilder från renoveringen.

Du kanske också gillar