Det var två barn som blev hittade på gården strax utanför porten på en bostad. När polisen kom till platsen var det med flera polisbilar. Därefter kom polisen ut med information om vad det trodde låg bakom händelsen. Enligt polisen finns en stor sannolikhet att barnen blivit skadade av två personer. Dessutom finns det enligt polisen mycket som tyder på att det kan ha varit försök till mord.

Hässelby skadade barn Flashback

I riksmedia har det framkommit information om händelsen, medan det på Flashback har funnits diskussioner med ytterligare kompletterande detaljer. Trots olika versioner om händelsen framkommer det på forumet att de två personerna kan vara föräldrarna. Båda barnen är under 10 år och när det blev hittade låg de helt stilla.

Förutom att polisen misstänker att barnen blev utkastade från balkongen anser vissa att barnen även blivit knivhuggna. Vad som hände innan barnen blev utkastade är mer oklart. Vissa på forumet menar att det varit ett stort bråk mellan föräldrarna medan andra påstår att båda varit medvetna om att skada barnen. Dessutom har pappan varit skadad när polisen kom in i bostaden.

Ett barn överlevde inte

Händelsen bidrog till att barnen blev bortförda med ambulanshelikopter till akuten. Ett av barnen dog och det andra har fått vårda för skador som varit livshotande.

Du kanske också gillar