Det var i mars 2022 som vi nåddes av nyheten om att Clas Olof Caspersson, också kallad ”Cloffe” tragiskt gått bort. Caspersson var en folkkär programledare för den populära radiokanalen Bandit Rock. En kanal som alltså var specialiserad på just rock musik. Innan det hade Cloffe också varit programledare för en annan musikinriktad radiokanal, nämligen Rockklassiker.

Det är tydligt att Clas Olof Caspersson var en stor musikälskare. Och att han framförallt hade en kärlek för rock musik. Cloffe hade nämligen också spelat musik själv och varit medlem i flera rockband. Band så som exempelvis Spelljammer.

Olycka i hemmet

När medier rapporterade om Clas Olof Casperssons tragiska bortgång fick vi inte veta så mycket om vad som faktiskt hänt. Mer än att det skett en olycka i hemmet som alltså lett till att Cloffe avled.

Clas Olof Caspersson Flashback

På forumet Flashback finns en avdelning för brott och olyckor som är mycket aktiv. Där är medlemmarna alltid snabba med att posta trådar gällande aktuella händelser. Och de var inte sena med att starta en diskussionstråd om också Clas Olof Caspersson när det framkom att han gått bort.

I forumtråden på Flashback är många chockade över den hastiga bortgången. De diskuterar vad som kan ha skett, men också han karriär inom musikvärlden.

Du kanske också gillar