Författare Ämne: Torka, söka svamp, recept m m.  (läst 267 gånger)

Trendsökaren

  • Fullständig medlem
  • ***
  • Antal inlägg: 158
    • Visa profil
SV: Torka, söka svamp, recept m m.
« Svar #15 skrivet: 29 september 2019 kl. 10:07:44 »
Tyvärr är vår ugn på Torpet paj sedan länge därför kan vi inte göra  bärläder :-[. Köket väntar på en plan eventuellt en liten utbyggnad. Storleken är ett dockskåp. Min vuxna dotter hade en hel del tankar när jag gick och köpte en Kamadogrill, i form av en budgetmodell, än bytte spis.

Men går relativt långsamt igenom Torpet. Alltså skynda långsamt med renovering och utveckling. Nu är det ny skorsten samt solceller som gäller plus vårens kamadogrill. Gjort iordning vårt lilla sovrum också.

IGMR har en trevlig blogg. Nu kom också en länk jag inte kände till som verkar nyttig, trevlig och i min anda KÄNN DIN SKOG och OMGIVNING. Kommer anmäla mig till deras nyhetsbrev.

http://www.dagsattplocka.se/recept/appelremmar

När vi sökt, funnit och plockat svamp har vi också sett vildapel samt även plockat päron på ett träd vi funnit. Dessa torkas nu ihop med våra egna äpplen och päron. De egna päronen brukar inte bli så många.

Idag förkyld men kommer att ta en skogspromenad med hund där jag numera vet att det finns gula kantareller.« Senast ändrad: 29 september 2019 kl. 10:24:04 av Trendsökaren »