Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - Lotta

Sidor: [1]
1
Övrigt & Off topic / SV: Playing with FIRE: The Documentary
« skrivet: 25 november 2019 kl. 14:46:10 »
Såg den ihop med maken, han somnade tyvärr.... Hade önskat att han kunde inspireras och förstå den här rörelsen. För det tycker jag var den största behållningen, att det är en rörelse som vill åt friheten i att inte vara ekonomiskt beroende och att det går att fixa även om man inte har höjdarlön. Ingen Oscarskandidat, men inspirerande.

2
Välkommen och börja här! / SV: Säg hej och presentera dig själv
« skrivet: 8 november 2019 kl. 20:39:22 »
Hej!
Jag har lite börjat från andra hållet.
Blev rejält sjuk och dysfunktionell i utmattning. Över en minut en fredagseftermiddag slutade det mesta att fungera i kropp och huvud. Sjukskriven i åtta månader (som jag inte har så mycket minne av) började jobba 25, 50, 75 % och sen upp till heltid. Har en fantastisk chef som förstod mer än mig vad jag råkat ut för och fick ändrade arbetsuppgifter som jag klarade av.

Alla tyckte att det gick så bra så bra, läkare, försäkringskassa och arbetsgivare var alla nöjda. Men inte jag. Orkade jobba, sen absolut inget mer.

Eftersom jag hade sparade pengar, skulle få vissa nya arbetsuppgifter som jag inte visste om jag skulle klara så bestämde jag mig för att hoppa av och ta tjänstledigt för att försöka komma tillbaka till livet.
Hade börjat kunna läsa igen och ”Ut ur ekorrhjulet” var precis rätt för mig då.

 Provade att köpa och sälja aktier och fick relativt lätt lättförtjänta pengar. Då började huvet mala kring om jag kanske inte behöver gå tillbaka till arbetet. Jag vet inte än. Men det här är mitt år då jag ska försöka komma på vad jag vill och förhoppningsvis på de pengar jag har att växa så jag kan leva på dem.

Kvinna, 55 år, två barn och två barnbarn. Gift och bor sen några år i ett stort men väldigt billigt renoveringsobjekt. Odlar lite. Småsnål av naturen, men älskar lyx och är ganska bra på bådadera

Håller på och lär mig en himla massa nytt om investeringar och spekulationer och det är så väsensskilt från mina tidigare intressen. Det är kul! Spela mobilspel eller gå in på Avanza - finns likheter, har nog blivit beroende

Sidor: [1]