Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - k00lix

Sidor: [1]
1
Övrigt & Off topic / Att bo i sitt "hyreshus"
« skrivet: 13 april 2019 kl. 11:01:27 »
Jag och min familj bor numera i fristående villa och trivs väldigt bra med det. Men nu har vi hittat ett stort hus (mindre herrgård) till salu som vi föll för direkt och skulle vilja flytta till. Huset är på 3 våningsplan på ca 200m2 /våning. Min tanke är då att vi själva bor på 1a vån och sen göra 1-2 lgh/vån som vi hyr ut.

Min sambo älskar också huset men känner sig skeptisk till att ha hyresgäster i samma hus och vill inte bli väckt och störd av dom.
Jag ser en fantastisk möjlighet att på sikt bo gratis och t.o.m. få inkomst av huset. Om vi inte hyr ut blir det nog för dyrt boende och vi behöver verkligen inte all den ytan då vi bara har 1 barn.

Är det någon här som har egen erfarenhet av detta upplägg och kan ge lite input hur ni upplevde det och kanske några tips?

2
Privatekonomi / Hygglo hiss eller diss?
« skrivet: 27 januari 2019 kl. 18:04:40 »
Jag hittade nyligen appen Hygglo https://www.hygglo.se/

Jag blev väldigt intresserad då man har möjlighet att tjäna tillbaka lite pengar på saker man har köpt men sällan använder.
Dessutom kan man hyra vissa saker billigare än att gå till stora företag och hyra som man alltid gjort tidigare.
Uppe på det så är det miljövänligt att hyra istället för att köpa nytt och använda 2 ggr/året.

Jag har nyligen lagt ut några annonser men inte fått något uthyrt än. Det märks att det är ganska nytt för det är inte så många användare i rullning än.

Är det någon som har erfarenhet av uthyrning/hyra? Isåfall vad tycker ni om tjänsten?
Någon som vet om försäkringen fungerar bra om något skulle gå sönder som man hyr ut?

Sidor: [1]