Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - S.L.I.M.

Sidor: [1]
1
Övrigt & Off topic / SV: Singlar? Singeltråd!
« skrivet: 31 januari 2019 kl. 09:11:15 »
Har vi en match?  ;)
S.L.I.M and Mumrik sitting in a tree K. I. S...?

Sorry, jag finns inte på Match.com eller på några andra jaktsiter i heller, för den delen. ;)

Däremot hamnade du i mitt inlägg på bloggen i går "Mumrik". Hoppas att det inte gjorde något....

2
Övrigt & Off topic / SV: Singlar? Singeltråd!
« skrivet: 29 januari 2019 kl. 22:05:45 »
"Kan tänka mig att avsätta en summa till ett gemensamt konto som är proportionerlig till inkomst där gemensamma kostnader dras ifrån om man är sammanboende" är nog det enda jag inte testat.
 En gemensam plånbok där likvärdig summa lades för inhandling av mat och dylikt (första sambon i sena tonåren). Spara kvitto på det som var gemensamt och avstämmning 1 gång i månaden (andra sambon när jag var 20 ish) och när jag då slutligen (med tredje sambon 30 fyllda)köpte gård med tillhörande djur och skulle börja producera barn så tänkte vi att då är det gemensam ekonomi som gäller. Största misstaget jag gjort.
 Men, men what´s done is done och nu är nu.  I dag, fortfarand trettio going on fifty ;) vårdar jag mina pengar med öm hand och känner mig stolt över mitt sparande, utan att för den saken snåla ihjäl mig.

3
Övrigt & Off topic / SV: Singlar? Singeltråd!
« skrivet: 29 januari 2019 kl. 09:01:25 »
Kul initiativ!
"De allra flesta verkar vara heteropar med 1,5 barn och mellan 28 och 45 år gamla" Precis mina tankar. Här är en singel till som instämmer i alla dina listade fördelar med singelstatusen. Sist jag levde med en partner var vi deffinitivt inte på samma vågläng vad gäller pengar.....det ska mycket till för att jag ska ge upp mitt singelliv, det kommer nog att krävas en himlastormande förälskelse som gör mig helblind men den risken anser jag vara ganska liten. Ha, ha!

4
Jag ligger gärna med på blogglistan.... ;)

5
Välkommen och börja här! / SV: Säg hej och presentera dig själv!
« skrivet: 28 januari 2019 kl. 17:27:18 »
Hej!
Kul med ett FIRE-forum.

Kvinna
Ålder: 50+
Civilstånd: Singel
Bor: Skåneland
Jobb: Kommunalanställd
Barn:0
Ekonomiskt mål: Då jag kom sen in i matchen siktar jag på att kunna gå i "passion" vid 60/61 års ålder istället för som tidigast 64 som det lär bli med de nya pensionsreglerna.
Bloggar på https://sometimes-less-is-more.blogspot.com/ kika gärna in och lämna en kommentar!

Sidor: [1]